Computer reparatie

Hoe gaan wij te werk?

Zodra de computer in ontvangst is genomen, starten wij een onderzoek in een mogelijke oplossing. De eerste stap is uit te sluiten of het een software- of hardwarematig probleem is.

Softwarematig

Als het duidelijk is dat het gaat om een software matig probleem. krijgt u van ons ter plekke een prijsopgave om het probleem te verhelpen. Als het nog niet duidelijk is waar het probleem zit gaat het over naar onderzoek modus, hier zijn onderzoekskosten aan verbonden. Zodra het probleem bekend is en u akkoord gaat met de nieuwe prijsopgave lossen wij de problemen op.

Hardwarematig

Bij een hardwarematig probleem reproduceren wij de klacht. Hier zijn onderzoekskosten aan verbonden. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave en dus besluit het product te laten repareren, vervallen deze onderzoekskosten.

Waarom zou u voor ons kiezen?

 • Geen voorrijkosten binnen Vathorst.
 • Vaste tarieven.
 • Heldere afspraken.
 • Snelle service.
 • Gratis parkeren.

 

Wat kunnen wij u bieden?

 • Laptop & Computer reparatie
 • Smartphone & Apple reparatie
 • Virussen en spyware verwijderen
 • Draadloos- / netwerk configuratie
 • Verkoop van nieuwe computers en laptops
 • Bekabelings werkzaamheden van utp, coax.
 • En meer!

Wat wij doen

Start uw computer niet meer op of komen er rare geluiden uit?
Vaak ligt dat aan de voeding die kapot/versleten is. De voeding is als het ware het hart van de computer en daarmee één van de belangrijkste onderdelen van uw systeem.
Wacht niet te lang want als de voeding kapot gaat kan dit uw hele computer vernietigen. Wij kunnen voor ieder model de voeding vervangen.
voeding
Geeft uw computer geen beeld meer of reageert het beeld niet naar behoren. Dan kan het zijn dat uw videokaart kapot is. De meeste computers hebben voor video uitvoer een aparte videokaart, in dit geval kunnen wij de videokaart zonder problemen vervangen. Doet uw videokaart het nog maar komt hij te kort? Dan kunnen wij uw computer voorzien van een nieuwe betere videokaart. Wij plaatsen dan de nieuwe videokaart in uw systeem die het best voldoet aan uw wensen.
Zet u uw pc aan en valt hij na een paar seconden weer uit? Dan is het mogelijk dat uw moederbord defect is. Wij kunnen in de meeste gevallen het moederbord van uw computer vervangen. Heeft u een kant en klare pc, dan zit er vaak een speciaal moederbord in. Dit kan niet altijd vervangen worden, kom daarom met uw pc langs voor een onderzoek.
Na verloop van tijd hoopt er aardig wat stof op in uw PC. Dit kan ernstige gevolgen hebben voor uw systeem. Stof belemmerd de airflow binnen uw systeem en zorgt ervoor dat het erg warm wordt. Wij halen uw systeem uit elkaar en maken alle componenten stofvrij. Daarnaast vervangen wij ook de koelpasta van uw processor zodat uw PC weer een stuk langer mee gaat.
Is uw PC niet meer wat het geweest is, is hij vreselijk traag of wilt u een nieuwe PC?
Wij kijken samen met u wat het beste bij u past. Door onze kennis en expertise kunnen wij de pc zo goed mogelijk naar uw wensen aanpassen. Er zijn geen grenzen bij ons.
pc op maat
Is uw computer traag? Of duurt het een eeuwigheid voordat u een bestand kan open?
Dan is het tijd voor een apk voor uw systeem. Elke computer heeft zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw systeem na de apk weer vlekkeloos werkt.
Wilt u uw systeem voorzien van een nieuwere windows? Of wilt u uw huidige windows opnieuw geïnstalleerd hebben omdat het vol zit met onnodige bestanden? Dan kunt u daarvoor bij ons terecht.
windows instalatie
Denkt u dat u een virus of spam/spyware heeft op uw systeem? Dit kan iedereen overkomen. Kom dan langs en laat een diagnose maken door onze specialisten. Wij kunnen uitsluiten waar het om gaat en dit vervolgens voor u verwijderen. Wij geven u ook advies over hoe u uw systeem beter kan beveiligen tegen deze bedreigingen.
virus verwijderen
Staat uw probleem hier niet tussen of weet u niet zeker wat er aan de hand is neem dan gerust contact op met één van onze medewerkers en zij helpen u graag verder.