Laptop reparatie

Hoe gaan wij te werk?

Zodra de laptop in ontvangst is genomen, starten wij een onderzoek naar een mogelijke oplossing. De eerste stap is uit te sluiten of het een software- of hardwarematig probleem is.

Softwarematig

Als het duidelijk is dat het gaat om een software matig probeem. krijgt u van ons ter plekke een prijsopgave om het probleem te verhelpen. Als het nog niet  duidelijk is waar het probleem zit gaat het over naar onderzoek modus hier zijn onderzoekskosten aan verbonden maar zodra het probleem bekend is en u akkoord gaat met de prijsopgave lossen wij de problemen op.

Hardwarematig

Bij een hardwarematig probleem reproduceren wij de klacht. Hier zijn onderzoekskosten aan verbonden. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave en dus besluit het product te laten repareren, vervallen deze onderzoekskosten.

Waarom zou u voor ons kiezen?

 • Geen voorrijkosten binnen Vathorst.
 • Vaste tarieven.
 • Heldere afspraken.
 • Snelle service.
 • Gratis parkeren.

 

Wat kunnen wij u bieden?

 • Laptop & Computer reparatie
 • Smartphone & Apple reparatie
 • Virussen en spyware verwijderen
 • Draadloos- / netwerk configuratie
 • Verkoop van nieuwe computers en laptops
 • Bekabelings werkzaamheden van utp, coax.
 • En meer!

Wat wij doen

Heeft u uw laptop laten vallen en er is een barst in het beeldscherm ontstaan? Of uw beeldscherm doet het helemaal niet meer. In zulke gevallen kunnen wij het beeldscherm voor u vervangen. Dit kunnen we doen voor elk model laptop en voor ieder schermformaat.
De harde schijf van uw laptop kan stuk gaan. Bijvoorbeeld als u uw laptop heeft laten vallen of als er kortsluiting is ontstaan. Soms is ouderdom van de harde schijf de oorzaak dat deze niet meer (goed) werkt.
Wellicht heeft u geen kapotte harde schijf maar wilt u deze upgraden met een grotere of snellere harde schijf (SSD)?
Wij kunnen in al deze gevallen een nieuwe harde schijf voor u inbouwen.
Doen een aantal toetsen van uw toetsenbord het niet meer, omdat er bijvoorbeeld vocht op is gekomen? Of ontbreken er een paar toetsen op uw toetsenbord? In zulke gevallen kunnen wij het gehele toetsenbord voor u vervangen. Soms is het mogelijk om afzonderlijke toetsen te repareren/vervangen.
Wij kunnen voor ieder laptopmodel het toetsenbord vervangen.
De LCD scharnieren zorgen ervoor dat je de klep van jouw laptop open en dicht kunt klappen. Zijn de scharnieren afgebroken, zit er speling op de klep, of gaat je laptop niet meer dicht of open? Dan zijn de LCD scharnieren aan vervanging toe. Dit kunnen wij voor u gewoon herstellen of vervangen.
Laptop laadt niet meer op? Krijgt uw laptop helemaal geen stroom meer?  (ook wel DC-Jack of stroomconnector genoemd) Slijtage bij veelvuldig gebruik of het per ongeluk kapot trekken van de DC-Jack kunnen een oorzaak zijn. Wij kunnen de DC-Jack voor u vervangen.

Draait de ventilator van uw laptop niet meer waardoor deze warm wordt? Of maakt de ventilator erg veel lawaai? Dan kan het zijn dat de ventilator kapot is of zit helemaal onder stof.
Wij kunnen de ventilator van uw laptop vervangen of volledig stofvrij maken.
Bij deze reparatie halen wij uw laptop volledig uit elkaar en vervangen de ventilator of maken het schoon.
Wordt uw laptop erg warm? Dan zit er waarschijnlijk stof binnenin de laptop. Hete lucht kan hierdoor niet goed naar buiten geblazen worden.
Soms schakelt de laptop zichzelf uit om verdere schade binnenin door hitte te voorkomen.
Het is belangrijk dat u in deze gevallen zo snel mogelijk actie onderneemt om ergere schade (en daarmee hogere kosten) te voorkomen!
Wij kunnen uw laptop weer goed laten werken door hem stofvrij te maken.
We halen uw laptop uit elkaar en maken deze schoon aan de binnenkant. De ventilator wordt helemaal stofvrij gemaakt en we plaatsen thermopasta op de processor voor de koeling. Uw laptop werkt hierna weer goed en ook zal uw laptop door deze ingreep langer meegaan!
Heeft u water, frisdrank, koffie of iets anders vloeibaars op uw laptop gemorst? Wacht dan niet te lang met actie ondernemen en kom gauw bij ons langs! De kans is namelijk groot dat deze vloeistof doorlekt naar binnen en op het moederbord terechtkomt. Hier kan het allerlei schade aanrichten. In uw laptop kan corrosie of roest ontstaan waardoor sommige onderdelen kapot gaan. Uw beeldscherm of toetsenbord kan er dan bijvoorbeeld mee ophouden. Na een tijdje kan het zelfs zo zijn dat de laptop helemaal niet meer opstart!
Is uw laptop traag? Of duurt het een eeuwigheid voordat u een bestand kan open?
Dan is het tijd voor een apk voor uw systeem. elke laptop heeft zo nu en dan een onderhoudsbeurt nodig. Daarvoor kunt u bij ons terecht. Wij zorgen ervoor dat uw systeem na de apk weer vlekkeloos werkt.
Wilt u uw systeem voorzien van een nieuwere windows? Of wilt u uw huidige windows opnieuw geïnstalleerd hebben omdat het vol zit met onnodige bestanden en troep? Dan kunt u daarvoor bij ons terecht.
windows instalatie
Denkt u dat u een virus of spam/spyware heeft op uw systeem? Dit kan iedereen overkomen. Kom dan langs en laat een diagnose maken door onze specialisten. Wij kunnen uitsluiten waar het om gaat en dit vervolgens voor u verwijderen. Wij geven u ook advies over hoe u uw systeem beter kan beveiligen tegen deze bedreigingen.
virus verwijderen
Staat uw probleem hier niet tussen of weet u niet zeker wat er aan de hand is neem dan gerust contact op met één van onze mederwerkers en zij helpen u graag verder.