Apple reparatie

Hoe gaan wij te werk?

Zodra de imac/macbook in ontvangst is genomen, starten wij een onderzoek in een mogelijke oplossing. De eerste stap is uit te sluiten of het een software- of hardwarematig probleem is.

Softwarematig

Als het duidelijk is dat het gaat om een software matig probeem. krijgt u van ons ter plekke een prijsopgave om het probleem te verhelpen. Als het nog niet  duidelijk is waar het probleem zit gaat het over naar onderzoek modus hier zijn onderzoekskosten aan verbonden maar zodra het probleem bekend is en u akkoord gaat met de prijsopgave lossen wij de problemen op.

Hardwarematig

Bij een hardwarematig probleem reproduceren wij de klacht. Hier zijn onderzoekskosten aan verbonden. Wanneer u akkoord gaat met de prijsopgave en dus besluit het product te laten repareren, vervallen deze onderzoekskosten.

Waarom zou u voor ons kiezen?

 • Geen voorrijkosten binnen Vathorst.
 • Vaste tarieven.
 • Heldere afspraken.
 • Snelle service.
 • Gratis parkeren.

 

Wat kunnen wij u bieden?

 • Laptop & Computer reparatie
 • Smartphone & Apple reparatie
 • Virussen en spyware verwijderen
 • Draadloos- / netwerk configuratie
 • Verkoop van nieuwe computers en laptops
 • Bekabelings werkzaamheden van utp, coax.
 • En meer!

Wat wij doen

iMac

Werkt uw scherm niet meer naar behoren of heeft uw iMac een klap gehad op het scherm. Wij kunnen het scherm van uw iMac snel en vakkundig repareren. Na de reparatie is uw scherm weer zo goed als nieuw.
Er zijn aardig wat iMacs die nog een aparte glasplaat over het lcd scherm hebben zitten. Als uw gebroken iMac scherm nog volledig beeld weergeeft is de kans groot dat dus aleen de glasplaat vervangen moet worden, dit scheelt u een hoop geld.
Begint uw iMac moeite te krijgen met het laden van programma’s en bestanden? Dan is het goed mogelijk dat u te weinig RAM Geheugen in uw iMac heeft zitten. iMacs ondersteunen niet elk type RAM, er is dus onderzoek nodig naar uw iMac voor wij weten hoeveel RAM geheugen er nog uit te breiden is.
Is uw iMac ineens uitgevallen of start hij niet meer op en hoort u ook de ventilator niet meer draaien? Dan is hoogstwaarschijnlijk de voeding van uw iMac kapot. Wij kunnen in de meeste gevallen de kapotte iMac voeding vervangen.
Werkt uw wifi niet meer naar behoren, dan is het mogelijk dat de wifi chip van uw iMac kapot is. Zonder Wifi chip kunt u niet gebruik maken van het draadloze netwerk en dat is erg vervelend. Wij kunnen in alle gevallen de Wifi chip van uw iMac vervangen.
Denkt u dat u een virus of spam/spyware heeft op uw systeem? Dit kan iedereen overkomen. Kom dan langs en laat een diagnose maken door onze specialisten. Wij kunnen uitsluiten waar het om gaat en dit vervolgens voor u verwijderen. Wij geven u ook advies over hoe u uw systeem beter kan beveiligen tegen deze bedreigingen.
virus verwijderen
Is de hardeschijf van uw iMac niet meer goed of wilt u meer opslagcapaciteit. Dan kunnen wij de hardeschijf van uw iMac vervangen. Vind u dat uw iMac langzaam begint te worden met het opstarten van uw systeem en laden van programma’s en bestanden. Dan kunnen wij uw hardeschijf ook vervangen door een SSD, door het plaatsen van SSD zal uw iMac sneller reageren dan het ooit heeft gedaan.
Draait de ventilator van uw iMac niet meer waardoor de iMac erg warm wordt? Of maakt de ventilator erg veel lawaai? Dan kan het zijn dat de ventilator kapot is.
Wij kunnen de ventilator van uw iMac vervangen.
Kraakt het geluid van uw iMac of komt er helemaal geen geluid meer uit? Dan is de kans groot dat de speakers van uw iMac kapot zijn. wij controleren eerst of dit een software probleem kan zijn, is dit niet het geval dan kunnen wij de speakers van uw iMac vervangen.
Reageert uw iMac erg traag of zit uw hardeschijf helemaal vol? Dan is het tijd om een APK te laten uitvoeren. Tijdens de APK verwijderen wij overtollige programma’s en bestanden, legen we de systeemdumps en scannen wij de iMac op virussen en andere oneenigheden. Na de APK zal uw iMac weer als een zonnetje schijnen.
Wordt uw iMac erg warm? Dan zit er waarschijnlijk stof binnenin de iMac. Hete lucht kan hierdoor niet goed naar buiten geblazen worden.
Soms schakelt de iMac zichzelf uit om verdere schade binnenin door hitte te voorkomen.
Het is belangrijk dat u in deze gevallen zo snel mogelijk actie onderneemt om ergere schade (en daarmee hogere kosten) te voorkomen!
Wij kunnen uw iMac weer goed laten werken door hem stofvrij te maken. Gelijk na het stofvrij maken van uw iMac vervangen wij ook de koelpasta.
Staat uw probleem hier niet tussen of weet u niet zeker wat er aan de hand is neem dan gerust contact op met één van onze mederwerkers en zij helpen u graag verder.

Macbook

Heeft u uw Macbook laten vallen en er is een barst in het beeldscherm ontstaan? Of doet uw beeldscherm het helemaal niet meer? In zulke gevallen kunnen wij het beeldscherm voor u vervangen. Helaas is niet voor elk type macbook het scherm te vervangen. Kom daarom langs met uw Macbook en wij kunnen ter plekke ondervinden of het mogelijk is het scherm van uw Macbook te vervangen.
Is de hardeschijf van uw Macbook niet meer goed of wilt u meer opslagcapaciteit. Dan kunnen wij de hardeschijf van uw Macbook vervangen. Vind u dat uw Macbook langzaam begint te worden met het opstarten van uw systeem en laden van programma’s en bestanden. Dan kunnen wij uw hardeschijf ook vervangen door een SSD, door het plaatsen van SSD zal uw Macbook sneller reageren dan het ooit heeft gedaan.
Doen een aantal toetsen van het toetsenbord van uw Macbook het niet meer, omdat er bijvoorbeeld vocht op is gekomen? Of ontbreken er een paar toetsen op uw toetsenbord? In zulke gevallen kunnen wij het gehele toetsenbord voor u vervangen. Het is helaas niet mogelijk om afzonderlijke toetsen te repareren/vervangen tenzij u de toets nog heeft en het mechanisme niet gebroken is.
Kraakt uw Macbook tijdens het open/dicht doen of wil deze helemaal niet meer open/dicht? Of zijn de scharnieren van uw Macbook afgebroken? Scharnieren kunnen vervangen worden, mochten de vastzet punten afgebroken zijn dan zijn mogelijk behuizing onderdelen nodig of kunnen wij popnagels gebruiken om alles weer goed vast te zetten.
Is uw Macbook snel leeg of kan deze niet meer opladen? Dat kan betekenen dat de accu van uw Macbook kapot is. Als u de accu verdenkt is het belangrijk dat u het snel laat repareren. Een defecte accu kan namelijk zorgen voor grote (duurdere) schade aan uw Macbook.
Draait de ventilator van uw Macbook niet meer waardoor deze warm wordt? Of maakt de ventilator erg veel lawaai? Dan kan het zijn dat de ventilator kapot is.
Wij kunnen de ventilator van uw Macbook vervangen.
Bij deze reparatie maken wij uw Macbook open en vervangen de ventilator.
Begint uw Macbook moeite te krijgen met het laden van programma’s en bestanden? Dan is het goed mogelijk dat u te weinig RAM Geheugen in uw Macbook heeft zitten. Macbooks ondersteunen niet elk type RAM, er is dus onderzoek nodig naar uw Macbook voor wij weten hoeveel RAM geheugen er nog uit te breiden is.
Kraakt het geluid van uw Macbook of komt er helemaal geen geluid meer uit? Dan is de kans groot dat de speakers van uw Macbook kapot zijn. wij controleren eerst of dit een software probleem kan zijn, is dit niet het geval dan kunnen wij de speakers van uw Macbook vervangen.
Werkt uw wifi niet meer naar behoren, dan is het mogelijk dat de wifi chip van uw Macbook kapot is. Zonder Wifi chip kunt u niet gebruik maken van het draadloze netwerk en dat is erg vervelend. Wij kunnen in alle gevallen de Wifi chip van uw Macbook vervangen.
Kunt u uw Macbook niet meer (goed) opladen? Het kan zijn dat dan het aansluitpunt tussen uw Macbook en de lader (ook wel DC-Jack of lichtnetconnector genoemd) kapot is. Slijtage bij veelvuldig gebruik of het per ongeluk kapot trekken van de DC-Jack kunnen een oorzaak zijn. Wij kunnen de DC-Jack voor uw Macbook vervangen.
Staat uw probleem hier niet tussen of weet u niet zeker wat er aan de hand is neem dan gerust contact op met één van onze mederwerkers en zij helpen u graag verder.